Login
|
Registreren

Over ons

Heb je trek?
Goed nieuws. Dan ben je bij Jutterclub aan het juiste adres. De komende periode verwachten we steeds meer restaurants en horecagelegenheden aan te sluiten op het platform. Tevens werken we aan een uniek spaarsysteem waarbij jij bij iedere bestelling punten spaart die je online en offline in kunt wisselen bij lokale Helderse ondernemers. Zo houden we de lokale economie instant. Doe je mee? Bestel dan snel iets lekkers!

Voor ondernemers, door ondernemers. 

Heb jij een restaurant of horecagelegenheid? Sluit je dan geheel gratis aan bij de Jutterclub en start direct met online verkopen. Jutterclub verzorgt het platform, de ondersteuning en de lokale marketing om voor zoveel mogelijk bestellingen te zorgen. Hiervoor vragen wij slechts 7% commissie per bestelling. Daarnaast werken we achter de schermen hard aan een spaarsysteem voor de Jutterclub. Bij iedere bestelling krijgt de klant punten en deze kunnen zij (alleen) inruilen bij de lokale ondernemers in Den Helder en Julianadorp. Zo houden we het hoofd boven water in deze bijzondere tijden. Dus, waar wacht je nog op? Meld je restaurant/horecagelegenheid direct gratis aan of plaats online je bestelling bij een van de aangesloten bedrijven. 


Coming soon.
Jutterclub houdt niet op bij de horeca en daily food alleen. Binnenkort worden de eerste retailers en non-food bedrijven op Jutterclub welkom geheten. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de overkoepelende groene bezorgdienst van Jutterclub. Want heb je zelf geen bezorgmogelijkheid, geen nood, Jutterclub is er voor jou om dit uit handen te nemen zodat niets jou meer in de weg staat om iedereen thuis te bedienen met jouw producten. Binnenkort hoor je hier meer over!